Tid og nærvær med en jordemoder

Jordemodersamtale

En graviditet er lidt af en rejse at skulle igennem, hvor nervøsitet, usikkerhed og mange spørgsmål om graviditeten, fødslen eller tiden efter kan dukke op, som kræver tid og ro, for at kunne lande i dit moderskab. Hos mig er der god tid til at snakke om det der fylder uanset, hvad det måtte være og hvornår i graviditeten det er.

Med en jordemodersamtale får du god tid til at snakke om de emner, der fylder i din graviditet. Samtalen kan foregå hele graviditeten eller efter fødslen og er ikke afgrænset til en bestemt periode. Tiden er din og tilrettelægges efter dit behov.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Design-uden-navn-24.png

Rebozomassage

Mange oplever i løbet af graviditeten bækkengener i forskellig grad. Oplev lindring af bækkensmerter og velvære med rebozomassage. Rebozomassage er en massageteknik med en rebozo, som er et mexikansk tørklæde, brugt af kvinder i århundreder til forskellige formål. Massageteknikken er rystende bevægelser af bækkenet, som afspænder musklerne dybt i bækkenet og lindrer smerter i ryggen/bækkenet og hjælper baby at få en god position til fødslen.

Behandlingen starter med en kort samtale om graviditeten og dit helbred, en udvendig undersøgelse af maven, hvor jeg vurderer barnets størrelse, hvordan barnet ligger i maven og lytter hjertelyd (efter 24+0). På den måde ved jeg om der er særlige hensyn, jeg skal tage under selve massagen.