Gravidtræning

Bevægelse og træning under graviditeten har utallige fordele for både dig og din baby i maven. Du kan forebygge komplikationer og ubehag i graviditeten og mindske risikoen for komplikationer hos din baby ved at være fysisk aktiv i din graviditet. Samtidig øger du dine chancer for en ukompliceret fødsel.

Du kan trygt fortsætte dit aktivitetsniveau fra før graviditeten og hvis du ikke har været fysisk aktiv før din graviditet, kan du med fordel begynde i din graviditet ved at starte langsomt op og gradvis øge, hvor aktiv du er. Det kan være nødvendig at tilpasse din bevægelsesform eller træning, som graviditeten skrider frem.

Sundhedsstyrelsen anbefaler 30 minutter fysisk aktivitet med moderat intensitet hver dag, hvor styrketræning bør være en del af den daglige fysisk aktivitet. På trods af de mange gode grundet til bevægelse og træning i graviditeten er det alligevel kun ca. 1/3 af alle gravide, som efterlever sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Der findes mange undskyldninger, mangel på tid, træthed, frygt for at gøre mere skade en gavn eller måske ved du ikke, hvor du skal starte. Det er her jeg kommer ind i billedet.

Individuel træning

Ønsker du dig professionel vejledning og en skræddersyet træning til dig og din graviditet kan et individuel træningsforløb være det rette for dig.

Forløbet er en unik mulighed for at kombinere jordemodertid og træning. Vi mødes 6 gange af 55 minutter, som det passer ind i din hverdag og får din krop i form før fødsel. Sammen tilrettelægges et skræddersyet forløb, tilpasset netop til din krop og dit behov.

Der er mange måder at træne på, så vi starter med en samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvad der passer bedst til dig. Tiden er din, derfor kan vi bruge tiden, som den giver bedst mening for dig.

Du får:

6 x 55 minutters individuel træning, som forberedelse til fødslen

Sparring imellem træningerne over sms eller mail

Træningsprogram til hjemmetræning eller brug i træningscenter

Adgang til selvtræning hos Fit LIV Haderslev

Fit LIV drikkedunk

10 % rabat til fysioterapi og jordemoderydelser.

Adgang til fællestræning hos Fit LIV om søndagen kl. 9

Pris: 3900,- (mulighed for tilskud)

Før fødsel Bootcamp

Ønsker du hele pakken med jordemoder, sikker træning, socialt samvær, sjov og inspirerende træning som er målrettet din gravide krop.

Før fødsel bootcamp forløbet er for dig som ønsker en stærk og bevægelig krop i hele din graviditet. Du vil med professionel vejledning få styrket din krop, forebygget graviditetsgener og skabt en større forbindelse med din krop. Du vil opbygge en styrke og smidighed, så du har mobiliteten til at kunne bevæge dig på mange måder under din fødsel.

Forløbet er af 8 ugers varighed med en ugentlig træning og en indledende samtale hos mig.

Der er max 6 deltagere på hvert hold for at sikre at du får den mest kompetente vejledning.

Forløbet inkluderer:

8 x målrettet styrkende og fødselsforberedende træning

30 min indledende samtale med en jordemoder

Træningsprogram til hjemmetræning i graviditeten

Træningsprogram til opstart af træning efter fødslen

Fakta Guide: Træning & Graviditet

Pakkeliste til hospitaltasken

10 % rabat til fysioterapi og jordemoderydelser

8 uger pris: 1395,- (mulighed for tilskud)
Opstartstilbud: 1195,-