Forevig din gravide mave

Figur eksempler fra Forevig Liv

Graviditeten er  en helt særlig tid i dit liv som fortjener at blive hyldet og foreviget.  Med en statuette får du et unikt og personligt stykke brugskunst, som du kan designe præcis som du vil og mindes din graviditet.

I samarbejde med Forevig Liv, kan du hos Nærvær Jordemoder tage første step og få 3D scannet din smukke gravide krop og derefter kan du i ro og fred hjemme hos dig selv designe din personlige statuette på Forevig Liv’s hjemmeside, hvor de efterfølgende laver din smukke statuette, som 3D printes og håndmales præcis efter dine designvalg.

Sjælen bag figuerne

Bianca og Trine er kvinderne bag Forevig Liv, hvis værdier går i tråd med værdierne hos Nærvær Jordemoder.

Forevig Livs værdier

Graviditeten er den mest magiske tid i en kvindes liv. De ændringer som kroppen gemmengår for at vokse det lille liv i maven er helt komplekse og utrolige. Tanken bag Forevig Liv er at vise kvindekroppen den hyldest den fortjener. Graviditeten er ikke er en dans på roser for alle, men alle vordende mødre fortjener at blive hyldet og mindes graviditeten på en helt unik måde.

En hyldest til kvindekroppen

Den proces som kvindekroppen gennemgår ved en graviditet er helt utrolig og mageløs.

Et holdbart minde for livet

En statuette kan du nyde i mange år og den udgør et smukt og holdbart stykke brugskunst.

Et unikt & håndlavet kunstværk

Vi sætter en dyd i at hygge om hver enkelt figur, så de afspejler lige præcis din krop og dine ønsker.

Sådan bliver din statuette til

Step 1 – Scanning

Først bliver alle detaljer af din smukke gravide krop 3D scannet hos mig. Inden scanningen er det en fordel, hvis du har taget stilling til om din figur skal være med arme eller uden, med eller uden bh og hvordan dine ben skal placeres.

Step 2 – Design

3D scanningen sendes til Forevig Liv, hvorefter du på deres hjemmeside skal designe din figur præcis, som du ønsker den. Du vælger selv farve, effekt, stang og sokkel.

Step 3 – Bestil

Når du er færdig med dit design, bestiller du din statuette på Forevig Livs hjemmeside. Scanningen betales hos mig og modregnes ved hjælp af en rabatkode, som du får udleveret efter scanningen. Statuetten laves og sendes af Forevig Liv.

Smukke statuetter fra Forevig Liv

Hvis du har nogle spørgsmål til processen, scanning eller andet, så har Forevig Liv lavet en liste med FAQ. Du kan finde dem her