Rebozo massage

Oplev dyb afspænding i bækken og ryg med rebozomassage. Helt grundlæggende giver behandling med en rebozo velvære, lindring og afspænding i dybden af din gravidekrop. Det er en rolig, behagelig og effektiv behandling mod bækkengener af forskellig slags.
Rebozomassagen afspænder musklerne i og omkring bækkenet, hvilket ud over lindring af bækkensmerter også kan hjælpe med at understøtte barnets indstilling i bækkenet og give plads til at rotere ned gennem bækkenet under fødslen.

Rebozoen er et mexicansk tørklæde brugt af kvinder i århundreder til forskellige formål.
Mexicanske jordemødre har brugt rebozoen til at udføre en massageteknik til at massere kroppen med vuggende bevægelser, stræk og rysteteknikker. Rebozomassagen kan anvendes både i graviditeten og under fødslen som afspænding og massage af musklerne omkring bøkken og livmoder, som smertelindring, vestøtte, til bevægelse af bækkenet og hjælp til barnets nedtrængning gennem fødselsvejen.

Typer af rebozomassage behandlinger

Rebozomassage behandling

Rebozomassage i forskellige stillinger med udgangspunkt i dine eventuelle udfordringer. Behandlingen starter med en kort samtale om graviditeten og dit helbred, en jordemoderundersøgelse bestående af en udvendig undersøgelse af maven, hvor jeg vurderer barnets størrelse, hvordan barnet ligger i maven og lytter hjertelyd (efter 24+0). På den måde ved jeg om der er særlige hensyn, jeg skal tage under selve massagen.

Rebozomassagen består af blide rystebevægelser, som giver en oplevelse af afspænding og ro med det samme. Du kan få rebozomassage gennem hele din graviditet, så maven skal ikke have en bestemt størrelse for at opleve effekt, selv uden at være gravid, kan den dybe afspænding opnås.

Behandlingen foregår på gulvet på en yogamåtte og tæppe, så både jeg får pladsen til at kunne komme til og du har det rart i stillingerne. Du hjælpes i en behagelig stilling med diverse puder.

Rebozomassage og fødselsmodning

Er du træt af at være gravid og ønsker at fremme modningsprocessen, samtidig med at kunne opnå velvære og ro i den “søde” ventetid, så kan du kombinere en rebozomassage behandling med fødselsmodnende akupressur og vejledning til at støtte din krop i modningsprocessen frem til fødsel.

Behandlingen starter også her med en kort samtale om graviditeten og dit helbred, en jordemoderundersøgelse bestående af en udvendig undersøgelse af maven, hvor jeg vurderer barnets størrelse, hvordan barnet ligger i maven og lytter hjertelyd. På den måde kan jeg guide dig i forhold til stillinger, som kan optimere forholdene, så barnet får bedre plads til at indstille sig hensigtsmæssigt i bækkenet. Efter rebozomassagen lejes du i en afspændende stilling, hvor jeg giver akupressur i punkter som fremmer modningsprocessen.

Kan bookes fra 37+0

Rebozomassage med din partner

Tag din partner med til en rebozomassage behandling og får individuel undervisning i at anvende rebozoen i graviditeten og under fødslen. Med rebozomassagen kan din partner få en vigtig rolle gennem din graviditet og fødsel. Helt automatisk vil din partner blive mere involveret i fødslen ved at kunne udføre rebozomassagen og aktivt hjælpe med at lindre og skabe bevægelse i bækkenet og på den måde fremme barnets rotation ned gennem fødselsvejen. I vil lære forskellige måder at anvende rebozoen på, så I sammen kan gøre fødslen til jeres.

Inden undervisningen starter vi også her med en kort samtale om graviditeten og dit helbred, en jordemoderundersøgelse bestående af en udvendig undersøgelse af maven, hvor jeg vurderer barnets størrelse, hvordan barnet ligger i maven og lytter hjertelyd (efter 24+0).

Du kan købe din egen rebozo hos mig, så du kan få rebozomassage hjemme og bruge den under fødslen. Efter fødslen kan rebozoen anvendes som vikle, sjal eller tørklæde.

De rebozoer jeg har er fra Rebozo Copenhagen og kan fås i to størrelser:
Size 3 (3 meter): 750,-
Size 4 (3,70 meter): 875,-

Du kan tilkøbe ringe til at anvende rebozoen som ringslynge efter fødsel:
2 stk large ringe: 75,-

Betalingen kan ske med dankort/visa i forbindelse med dit besøg i klinikken.