Fødselsforberedelse og gravidyoga

Forbered dig fysisk og mentalt til den kommende fødsel med fødselsforberedelse og gravidyoga med en jordemoder.

At forberede sig til fødslen handler ikke om at tilrettelægge fødslen ned til mindste detalje, om at have læst alt, hvad der er at læse om fødsler og fødselsforberedelse eller at kunne alle mulige teknikker til at kunne blive en dygtig fødende. Det handler om at skabe et fundament for dig og din partner til at gå til processen med tillid og tro på egne evner.

Nøglen til den gode fødsel finder du i dig selv

Fødselsforberedelse kan være en invitation til at undersøge, hvad der er vigtig for dig, hvordan du kan arbejde sammen med din baby under fødslen, hvad du har brug for, for at kunne rumme den intensitet veerne kommer med. Med dette forløb er der skabt rum til at du kan gå på opdagelse. Igennem yogaen i forløbet vil du blive præsenteret for mange stillinger og bevægelses muligheder, som du kan bruge under fødslen. Du vil lære at sanse din krop og mærke efter, hvad der føles rart for dig. Du vil opbygge en styrke og smidighed, så du har mobiliteten til at kunne bevæge dig på mange måder under din fødsel. I forløbet præsenteres du også for vejrtrækningsøvelser, meditation/visualiseringer til at fremme forventninger og associationer til det at føde, så du kan møde fødslen uden modstand og med tiltro til krop.

Forløb over 4 uger som indeholder:
4 x 90 min lektion for dig
1 x 60 min workshop med din partner
1 stor trænings bold
Vejledning og sparring med en jordemoder

Pris: 895,-
Som medlem af sygesikring Danmark, kan du få 50 % i tilskud til fødselsforberedelse på hold.

Forløbet er delt op i 4 temaer:
– latensfasen
– den aktive fase
– pressefasen
– den første tid efter fødslen og amning

Forløbet vil fungere rigtig godt som supplement til det du kan få ved dit fødested eller som alternativ.

Derudover indeholder forløbet en rebozoworkshop med din partner, hvor du og din partner vil blive introduceret til forskellige stillinger og massageteknikker, som kan anvendes både i graviditeten og under fødslen.

Du har mulighed for at købe en rebozo under forløbet, så du kan få rebozomassage hjemme og bruge den under fødslen. Efter fødslen kan rebozoen anvendes som vikle, sjal eller tørklæde.

Anne Faaborg
Jordemoder og yogalærer
CVR 42674745

Kontakt

Vinkelvej 15, 6100 Haderslev
24 95 19 91
Naervarjordemoder@outlook.dk

Privatlivspolitik
Afbud og betaling