Fødselsforberedelse og bevægelse

Ingen ved på forhånd, hvordan graviditeten eller fødslen kommer til at se ud eller, hvad du skal gennemgå før du sidder med baby i armene. Det er lidt af en rejse du skal på og det kan være svært at være i uvisheden, men gennem forberedelse kan du opnå en følelse af kontrol. Men det at forberede sig til fødslen handler ikke om at tilrettelægge fødslen ned til mindste detalje, om at have læst alt, hvad der er at læse om fødsler og fødselsforberedelse eller at kunne alle mulige teknikker til at kunne blive en dygtig fødende.
Det handler om at skabe et fundament for dig og din partner til at gå til processen med tillid og to på egne evner. Nøglen til den gode fødsel finder du i dig selv. Mærk efter, hvad der er vigtigt for dig. Tro på den gode fødsel. Turde den. Arbejde med den og glæde dig til den.

Nøglen til den gode fødsel finder du i dig selv.

Fødselsforberedelse kan være en invitation til at undersøge, hvad der er vigtig for dig, hvordan du kan arbejde sammen med din baby under fødslen, hvad du har brug for, for at kunne rumme den intensitet veerne kommer med.

Med bevægelse får du mulighed for at gå op opdagelse og øve at trække vejret med bevægelse og anvende den til at afspænde dybt. Hos mig har du mulighed for forberede dig på fødslen gennem bevægelse både med gravid yoga og bevægelse i vand.

Anne Faaborg
Jordemoder og yogalærer
CVR 42674745

Kontakt

Vinkelvej 15, 6100 Haderslev
24 95 19 91
Naervarjordemoder@outlook.dk

Privatlivspolitik
Afbud og betaling