Mor&Baby yoga

Mor&baby yoga er for dig, som gerne vil gå til yoga sammen med din baby, mens du genoptræner din krop, lærer din krop at kende igen og lærer teknikker til at berolige dit nervesystem.

Skab nærvær med din baby, mens du får bevægelse ind i kroppen med yoga, der har til formål at styrke og genoptræne din krop efter fødsel. Din baby kan være med i yogaøvelserne eller ligge på yogamåtten og blive stimuleret af øjenkontakt, bevægelse og berøring, som understøtter en sund motorisk udvikling. Mor&baby yoga timen tager hensyn til dine og din babys behov. Der er plads til at tage en pause undervejs, amme/give flaske, pusle eller noget helt andet. Mor&baby yoga byder på yoga med fokus på bevægelse, styrke, balance, smidighed og afspænding. Genoptræn din krop efter fødslen med særligt fokus på bækkenbund, balder, mave og ryg. Du vil desuden få viden om, hvordan du kan styrke din krop gennem hverdagsaktiviteter, som når du fx løfter dit barn, går ture med barnevognen, så genoptræningen sker løbende og naturligt. Der er opmærksomhed på at få løsnet op for blandt andet lænd, nakke og skuldre, som kan være anspændte efter amning/flaske og løft.

I princippet kan du starte til mor&baby yoga, når du føler dig klar til det efter fødsel. Min anbefaling vil dog være at vente 6-10 uger efter fødslen afhængig af, hvordan du har det i din krop. Det kan være en god idé at vente til, at amningen er ordentlig etableret og du kan overskue at komme ud ad døren med din baby. 

Mor&baby yoga hold:
4 x 60 min mor&baby yoga
Lille hold af max 6 mødre + babyer
Plads til personlig vejledning og jordemoderomsorg

Pris: 450,-

Betaling kan ske med kortbetaling første gang du kommer eller bankoverførsel med faktura.


Mor&baby yoga med mødregruppen

Få en hyggelig stund sammen i din mødregruppe med mor&baby yoga.

Få en mor&baby yogatime hjemme hos jer eller i min klinik.
Hvis I ønsker, jeg tager udgangspunkt i et bestemt fokus, så giver I mig bare besked, når I booker en aftale.

Book en mor&baby yoga time med din mødregruppe ved at sende mig en besked pr. mail eller via de sociale medier.

Timen varer 60 min

Pris: 100 kr pr. person (min. 3 mødre)
Ved hjemmebesøg vil der blive pålagt et gebyr på 50 kr. + kørselstillæg på 3,73 kr pr. km, hvis jeg skal køre uden for Haderslev by.

Anne Faaborg
Jordemoder og yogalærer
CVR 42674745

Kontakt

Vinkelvej 15, 6100 Haderslev
24 95 19 91
Naervarjordemoder@outlook.dk

Privatlivspolitik
Afbud og betaling