Mor/baby Yoga

Nærvær med din baby

Mor/baby yoga er for dig, som vil gå til yoga sammen med din baby, mens du genoptræner kroppen, lærer din krop at kende igen og lærer teknikker til at berolige dit nervesystem.

Skab nærvær med din baby, mens du laver yoga, som har til formål at styrke og genoptræne din krop efter fødsel. Din baby kan være med i yogaøvelserne eller ligge på yogamåtten og blive stimuleret af øjenkontakt, bevægelse og berøring, som understøtter en sund motorisk udvikling. Mor/baby yoga timen tager hensyn til dine og din babys behov, hvor der er plads til at tage en pause undervejs, at amme/give flaske, pulse eller andre behov.

Mor/baby yoga byder på yoga med fokus på bevægelse, styrke, balance, smidighed og afspænding. Genoptræn din krop efter fødslen med særligt fokus på bækkenbund, balder, mave og ryg. Du vil desuden få viden om, hvordan du kan styrke din krop gennem hverdagsaktiviteter, som når du fx løfter dit barn, går ture med barnevognen, så genoptræningen sker løbende og naturligt. Der er opmærksomhed på at få løsnet op for blandt andet lænd, nakke og skuldre, som kan være anspændte efter amning/flaske og løft. 

Mor/baby Yoga

Du kan starte til Mor/baby yoga 6-10 uger efter fødslen afhængig af, hvordan du har det i kroppen. Det kan også være en god idé at vente til, amning er etableret og du kan overskue at komme ud af døren med din baby. 

Du kan deltage til Mor/baby yoga som holdtræning eller et forløb:
På både hold og forløb er der plads til 6 mødre og deres babyer.

Hold

Deltage til en enkelt yogatime eller flere - du bestemmer helt selv.

Yogatimen varer 75 min.

Forløb

Du kan tilmelde dig mor/baby yoga som et forløb af 5 mødegange af 75 min.

På forløbet vil der undervejs blive introduceret til babymassage og babyakupressur. Der vil efter anden mødegang blive afholdt en workshop efter timen om at bære sit barn i et bæreredskab (bæresele, strækvikle, fastvikle og ringslynge), som du kan deltage gratis til, når du deltager på et mor/baby yoga forløb.

På forløbet er der rum for at tale og dele erfaringer med andre mødre og sparring med en jordemoder. Yogatimen indledes med en kort delerunde. Yogastudiet er åbent en halv time før og efter, så der er plads til snak og til at lande. Tiden efter timen giver mulighed for at amme/give flaske og komme godt og roligt videre.

Gå til skema for at se hold og tider.
Tilmeldingen sker også gennem skemaet.