Gravid yoga forløb

Som jordemoder har jeg set mange gravide og fødende som har mistet troen på egen krop og ressourcer. Med yogaen har jeg oplevet på egen krop, hvilken forskel det gør, at tjekke ind med sig selv og give sig selv omsorg. Mange kvinder har tendens til at have meget fokus på sine omgivelser og andres velbefindende, men det er på tide, at vi får større fokus på at passe lige så meget på os selv. Her er yoga et godt sted at starte.

Yoga kan berolige nervesystemet og dermed skabe en indre ro, der giver plads til at udvikle en større kropsbevidsthed, hvilket kan være en rigtig god guide under fødslen. Mange af de vejrtrækningsteknikker der bruges i yogaen er overførbare til strategier til at håndtere fødselssmerte på, og på den måde kan yogaen bruges som fysisk fødselsforberedelse. Yoga er også en god måde at få mere bevægelse ind i kroppen og komme i form før fødslen.

Gravid yoga hos mig har fokus på at støtte en sund graviditet og fødsel gennem styrkende og stabiliserende yogaøvelser, der har til formål at styrke kroppen til håndtering af belastningen fra graviditeten og opbygge styrke og mobilitet til under fødslen. På den måde kan mange graviditetsgener forebygges eller holdes nede og du vil opnå mere bevægelighed til at hjælpe barnet ned igennem fødselsvejen, når du skal føde.

Mine yogatimer vil bære præg af min baggrund som jordemoder. De forandringsprocesser, der sker i løbet af en graviditet være i fokus, så du får rammerne til at lære din nye krop at kende og yogatimerne vil foregå i dit tempo, derfor er det vigtig du lytter til din krop.

Du kan starte til yoga, når som helst i din graviditet og uanset tidligere erfaring med yoga. Jeg tager hensyn til den enkelte gravides behov, uanset om det er: graviditetsgener, komplikationer eller andre særlige behov. Så du får mulighed for at lære din krop bedre at kende under graviditeten og forhåbentlig bliver bedre til at lytte til den både til under fødslen og i moderskabet.

Gravidyoga 4 ugers forløb:
4 x 60 min gravidyoga
Lille hold af max 6 gravide
Plads til personlig vejledning og jordemoderomsorg

Pris: 500,-

Betaling kan ske med kortbetaling første gang du kommer eller bankoverførsel med faktura.

Anne Faaborg
Jordemoder og yogalærer
CVR 42674745

Kontakt

Vinkelvej 15, 6100 Haderslev
24 95 19 91
Naervarjordemoder@outlook.dk

Privatlivspolitik
Afbud og betaling