Betingelser

Du skal være sikker på, hvad det betyder at deltage hos Nærvær Jordemoder. Derfor har jeg skrevet alle mine betingelser, således at der ikke er nogen tvivl. Hvis der alligevel skulle være noget, som du

er i tvivl om er du velkommen til at kontakte mig på mail: kontakt@naervaerjordemoder.dk.

Betaling:

Betaling sker i forbindelse med tilmeldingen af hold eller køb af klippekort. Klippekort er til dig, der vil have friheden til at hoppe til og fra holdene fra uge til uge. Klippekort: 1 klip er gyldigt i 30 dage, 5 klip er gyldige i 90 dage, 10 klip er gyldige i 180 dage. Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb, hvis du ikke har brugt nogle klip inden for perioden ved at kontakte mig på mail. 

Ændringer i tidspunkt for hold: 

En sjælden gang imellem kan det være nødt at ændre tidspunktet for afholdelse af holdet eller forløbet og i særlige tilfælde kan et hold blive aflyst på grund af sygdom. Hvis et hold bliver aflyst eller tidspunktet flyttet på et hold, du har booket, får du en mail eller sms i god tid. Når et hold bliver aflyst, får du selvfølgelig dit klip tilbageført med det samme, hvis du har brugt klippekort.
Jeg kan ikke garantere ledige pladser på de oprettede hold, idet holdene bliver fyldt op efter "først til mølle"-princippet.

AFBUD:
Meld afbud hvis du er forhindret i at deltage holdet. Ved afbud senest 12 timer før yogatimes afholdelse kan betalingen eller brug af klip refunderes. Herefter trækkes betalingen eller klippet uanset om du kommer eller ej.

GAVEKORT:

Ved køb af gavekort hos Nærvær Jordemoder er dette gældende 1 år fra købsdato. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter. Kortet erstattes ikke ved bortkomst.

Værdigenstande og ANSVAR:
Jeg garanterer ikke for tab af værdigenstande pga. tyveri eller tingskade.
Al træning sker på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse. Jeg tager ikke ansvar for personskader, som følge af ulykke i yogastudiet. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.